Velkommen til investorportalen

Investorportalen er den direkte digitale kommunikationskanal mellem ROOF Management A/S og investorer.

Når du logger på investorportalen kan du:

  • Læse nyheder vedr. dine projekter
  • Se budgetter
  • Se regnskaber
  • Hente referater

Log på med NemID
Oplever du problemer med NemID, kan du se driftstatus på NemIDs hjemmeside. Tjek driftstatus

Samtykkeerklæring

I forbindelse med investorers mulighed for at tilgå relevante dokumenter i Investorportalen, har ROOF Management A/S, Studiestræde 5, stuen, 1455 København K, CVR-nr.: 38990527 (”ROOF”) brug for at videregive investorers CPR-nr. med henblik på, at investorer kan få adgang til og bruge portalen.

Samtykke:
Jeg samtykker hermed til, at ROOF Management A/S må videregive mit CPR-nr. til Nets DanID A/S, Lautrupbjerg 10, 2750 Ballerup, CVR-nr. 30808460 til brug for at oprette mig som bruger, således at jeg kan logge ind på og bruge Investorportalen og de derpå lagrede dokumenter mv.

Jeg er oplyst om, at det er frivilligt at give samtykke til, at ROOF Management A/S videregiver CPR-nr., og at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage uden anden konsekvens, end at jeg i så fald skal have tilsendt dokumenter på anden vis.

Yderligere oplysninger om ROOF Management A/S behandling af personoplysninger kan findes i privatlivspolitikken for investorer: privatlivspolitik

Når jeg logger på investorportalen, giver jeg samtidigt mit samtykke til, at ROOF Management A/S kan videregive mit cpr-nummer til Digitaliseringsstyrelsens PID cpr-tjeneste, med henblik på at validere, at jeg har oplyst det korrekte cpr-nummer. Jeg er opmærksom på, at det ikke er muligt at logge på investorportalen ved brug af NemID uden at afgive samtykke til denne behandling af mit cpr-nummer. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage, men dette berører ikke lovligheden af den behandling, der har fundet sted forud for tilbagetrækningen.

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.